Cazare Maramures - 8 oferte de cazare

Sortare după:
Pensiunea La Gorgan
Pensiuni
Camere: 5
Număr de locuri: 10
Pensiunea "La Gorgan" din Vadu Izei este situată pe malul drept al râului Mara, la aproximativ 200m de DJ 186, în zona pe care oamenii locului o numesc Scobai.
de la 90 lei /Noapte
Magus Hotel
Hoteluri
Camere: 27
Număr de locuri: 54
accesibile de intrare în Baia Mare (Drumul European E58), dar încă departe de agitația urbană, Magus Hotel oferă turiştilor şi vizitatorilor un peisaj liniștitor. Pe lângă cultura...
de la 220 lei /Noapte
Pensiunea Ioana Laviță
Pensiuni
Camere: 4
Număr de locuri: 9
Situata la intrarea in comuna Vadu Izei (intrarea dinspre Baia Mare), Pensiunea Ioana Lavita este o pensiune noua, amenajata atat traditional cat si modern cu facilitati moderne.
de la 80 lei /Noapte
Pensiunea Ardelean
Pensiuni
Camere: 5
Număr de locuri: 11
Interiorul si exteriorul pensiunii, construită de mesterii locali cu elemente specific maramuresene, îmbină într-o armonie perfectă tradiționalul cu modernul.
de la 135 lei /Noapte
Pensiunea Mara
Pensiuni
Camere: 5
Număr de locuri: 10
Pensiunea Mara este situata pe malul raului Mara, de unde ii provine, de altfel, si numele. Pensiunea Mara ofera cinci camere, din care patru cu pat matrimonial si una cu doua paturi de o persoana.
de la 130 lei /Noapte
Pensiunea Lacramioara
Pensiuni
Camere: 23
Număr de locuri: 59
Pensiunea Lacramioara oferă sală de mese pentru nefumatori cu 32 de locuri, sală de evenimente de 500 locuri, sală de recreere, posibilitatea de campare.
de la 120 lei /Noapte
Cabana Marc
Cabane
Camere: 5
Număr de locuri: 10
Cabana Marc si imprejurimile reprezinta o adevarata oaza de verdeata, scaldata in soare din primavara si pana toamna tarziu.
de la 100 lei /Noapte
Premier Apartament
Apartamente
Camere: 2
Număr de locuri: 8
Premier Apartment se află la 200 de metri de centrul orașului Satu Mare. Apartamentul mobilat modern este prevăzut cu aer condiționat, acces Wi-Fi gratuit și
de la 215 lei /Noapte