Hoteluri Romania - 8 oferte de cazare in Romania

Sortare după:
La Strada Boutique Villa
Hoteluri
Camere: 9
Număr de locuri: 17
La Strada Boutique Vila oferă cazare în Piteşti, la 200 de metri de centrul oraşului. Se oferă parcare privată și Wifi gratuit pe întreaga proprietate.
de la 182 lei /Noapte
Picasso Boutique Hotel
Hoteluri
Camere: 5
Număr de locuri: 10
Hotelul Picasso Boutique este situat în centrul Aradului, la 1 km de Cetate. Proprietatea oferă WiFi gratuit și camere cu aer condiţionat şi mobilier de epocă.
de la 285 lei /Noapte
Vila Katharina
Hoteluri
Camere: 3
Număr de locuri: 7
Plasată în inima medievală a Brașovului, Vila Katharina 4* este o bijuterie arhitectonică a secolului XIX, restaurată fidel până la cele mai mici detalii.
de la 423 lei /Noapte
Aparthotel Sighișoara
Hoteluri
Camere: 10
Număr de locuri: 26
Tot ceea ce merita vazut se afla la o distanta usor de parcurs cu pasul: zona comerciala, restaurante si baruri, cinema, cazino, club, terase si, mai ales, Cetatea Medievala-parte a Patrimoniului...
de la 80 lei /Noapte
Hotel Ambient
Hoteluri
Camere: 71
Număr de locuri: 140
Eleganta si confort,va veti bucura din plin de ele daca vizitati Hotelul Ambient din Brasov, deja un nume cu traditie ,numarand peste un deceniu de excelenta.
de la 480 lei /Noapte
Magus Hotel
Hoteluri
Camere: 27
Număr de locuri: 54
accesibile de intrare în Baia Mare (Drumul European E58), dar încă departe de agitația urbană, Magus Hotel oferă turiştilor şi vizitatorilor un peisaj liniștitor. Pe lângă cultura...
de la 220 lei /Noapte
Hotel Four Seasons
Hoteluri
Camere: 26
Număr de locuri: 80
Hotelul Four Seasons este situat la confluenta dintre judetele Bihor si Alba in satul de vacanta Vartop, la 500 m distanta de partiile de schi de la Arieseni.
de la 150 lei /Noapte
Hotel Teleki
Hoteluri
Camere: 23
Număr de locuri: 59
Hotelul Teleki din Sovata isi asteapta turistii intr-un cadru natural deosebit de pitoresc si linistit, cu aer curat, departe de agitatia citadina, fiind inconjurat de paduri de foioase si conifere.
de la 240 lei /Noapte