Pensiuni Romania - 49 oferte de cazare in Romania

Sortare după:
Casa Astronomului
Pensiuni
Camere: 4
Număr de locuri: 8
Amplasat lângă Podul Minciunilor din centrul istoric al Sibiului, oferă o atmosferă deosebită prin pictura murală de o valoare inestimabilă.
de la 180 lei /Noapte
Pensiunea Valea Brazilor
Pensiuni
Camere: 8
Număr de locuri: 20
Pensiunea Valea Brazilor va invita in Arieseni în Munții Apuseni pentru a va relaxa in mijlocul naturii la schi sau la o plimbare cu sania trasa de cai.
de la 80 lei /Noapte
Casa Postavarului
Pensiuni
Camere: 8
Număr de locuri: 20
Casa Postavarului este situat în Brașov la doar 400 m de Piața Sfatului, 600 m de Biserica Neagră, 700 m de muntele Tâmpa, iar Muzeul de Artă e la doar 200 m.
de la 147 lei /Noapte
Pietrele lui Solomon
Pensiuni
Camere: 11
Număr de locuri: 22
Situată în Șcheile Brașovului, la 1,9 km de Piața Sfatului, Pensiunea Pietrele lui Solomon este punctul de plecare către trasee montane și obiective turistice.
de la 229 lei /Noapte
Casa file de poveste
Pensiuni
Camere: 4
Număr de locuri: 14
Situat la 1 km de centrul orașului Târgu-Jiu Casa file de poveste își așteaptă oaspeții cu o grădină, parcare privată și Wifi gratuit.
de la 110 lei /Noapte
Pensiunea La Residenza
Pensiuni
Camere: 7
Număr de locuri: 16
Situata in apropierea centrului istoric al Brasovului, pensiunea La Residenza reprezinta o oaza de liniste si repaos pentru calatori de peste un deceniu.
de la 290 lei /Noapte
Casa Sibianului
Pensiuni
Camere: 8
Număr de locuri: 20
Casa Sibianului oferă cazare în Sibiu la doar 300 m de Podul Minciunilor și 500 m de Muzeul Național Brukenthal. Oferă parcare privată, articole de toaletă gratuite, Wifi gratuit, grădină...
de la 150 lei /Noapte
Vila Carina
Pensiuni
Camere: 10
Număr de locuri: 20
Situata in Paraul Rece la 1050 metri altitudine, intr-un peisaj de basm, in apropiere de Brașov, Vila Carina este perfecta pentru a va distra si a va recreea.
de la 150 lei /Noapte
Pensiunea Belmonte
Pensiuni
Camere: 8
Număr de locuri: 18
Îți place muntele? Dorești să te relaxezi? Ești exact unde trebuie! Pensiunea Belmonte de la Sâmbăta de Sus este locul ideal pentru tine.
de la 90 lei /Noapte
Schassburger Tor
Pensiuni
Camere: 12
Număr de locuri: 24
Situata la intrarea in Sighisoara din directia Brasov, Pensiunea Schassburger Tor pune la dispozitia oaspetilor sai 12 camere cochete, matrimonial sau twin, precum si un mic restaurant pentru...
de la 157 lei /Noapte