Ce este Holidaynet ?

Un portal de rezervări foarte simplu de utilizat, atât pentru unităƫile de cazare, cât si pentru clienƫi.
Oferă informaƫii reale, preƫuri actualizate și acces facil spre interogarea datelor ȋn portal.
Nu percepe nici o taxă de ȋnregistrare din partea unităƫilor de cazare și nici taxă de rezervare pentru client.

Holidaynet este printre primele portaluri online care cuprinde o reƫea internaƫională de platforme destinate turismului (Holidaynet.ro, Holidaynet.hu, holidaynet.com, Holidaynet.pl),informaƫiile fiind afișate ȋn 4 limbi.

Holidaynet.ro și-a format o comunitate largă de turiști care pot alege dintre sute de locuri de cazare de pe teritoriul României. 
Scopul nostru principal este dezvoltarea turismului intern si promovarea zonelor turistice din toată ƫara.

Holidaynet nu este doar un partener de ȋncredere a unităƫilor de cazare, ci și un punct de legătură ȋntre turiștii care vor sa descopere România și zonele unde aceștia beneficiază de servicii de calitate.
Holidaynet este portalul unde ȋn doar 5 minute ȋƫi poƫi afișa unitatea de cazare, care automat va fi vizibilă pentru toƫi potenƫiali clienƫi.
 

Mai simplu, mai eficient!
Cauƫi un loc de cazare cu servicii impecabile și confort asigurat?
Noi iƫi venim ȋn ajutor! Caută ȋmpreună cu Holidaynet cele mai frumoase locuri care merită vizitate. Prin intermediul platformei Holidaynet vei găsi ȋn cel mai scurt timp unităƫi de cazare care satisfac toate gusturile și toate nevoile.

De ce este simplu?
Holidaynet este foarte ușor de folosit și absolut gratuit. Toate unităƫile listate pot fi verificate și cu ajutorul recenziilor primite, ceea ce ȋƫi ușurează alegerea.

De ce este eficient?
Găsești ȋn cel mai scurt timp posibil toate variantele care corespund asteptărilor tale, fie că este vorba de preƫ, fie că este vorba de serviciile care ƫi se prestează. Căutările se pot efectua de pe telefon, tabletă sau PC, site-ul nostru ȋƫi asigură cea mai practică interfaƫă posibilă.